Lease

Lease

Heeft u een uitbreiding of vernieuwing van uw wagenpark nodig, maar heeft u geen ruimte voor een investering? Dan is lease wellicht een optie voor u. Met onze leasemogelijkheden kunnen wij snel inspringen op uw behoeften. Wij kijken samen met u naar de beste optie, afgestemd op uw situatie en verzorgen alle administratieve handelingen.

Operational lease

Bij operational lease huurt u het object maar wordt u geen eigenaar. Voor het gebruik van het object betaalt u een vast maandbedrag. Operational lease maakt het mogelijk dat u, indien gewenst, aanvullende diensten afneemt, zoals verzekering, onderhoud en reparaties. Na de laatste termijn retourneert u het object aan de leasemaatschappij. Natuurlijk behoort door-leasen of aankopen van het object na het verstrijken van de leasetermijnen ook tot de mogelijkheden.

Voordelen:

Operational lease vraagt niet om een grote investering. U bent geen eigenaar van het object, dus u loopt ook geen economisch risico. Operational lease brengt mogelijk wél fiscale voordelen met zich mee omdat de Belastingdienst u ziet als huurder. 

Financial lease

Bij financial lease bent u vanaf het eerste moment economisch eigenaar van het object. Middels een vast maandbedrag betaalt u de rente en aflossing. Na het betalen van de laatste termijn, bent u in alle opzichten eigenaar van het object.

Voordelen:

Omdat u voor financial lease kiest, hoeft u geen grote investering te doen. Bij financial lease heeft u meer invloed op zaken als de hoogte van de aanbetaling, slottermijn en/of looptijd. Hierdoor heeft u dus ook invloed op het maandbedrag. Doordat u economisch eigenaar van het object bent, komt dit op uw balans. Dit zorgt ervoor dat u mogelijk aanspraak kunt maken op fiscale voordelen. 

Informatie

Leasen is maatwerk. Daarom maken wij graag een vrijblijvende aanbieding op maat op basis van uw wensen.

Heeft u vragen over de leasemogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op tel:+31(0) 13 5420939. 

Specialized in used trucks

Neem contact op

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen u graag verder!