Over ons

Waarom kiezen voor Top Trucks?

De jarenlange ervaring in de branche maakt Top Trucks de specialist op het gebied van gebruikte bedrijfswagens. We zijn een betrouwbare en deskundige partner als het gaat om de aan- of verkoop van uw trucks. We communiceren graag helder en persoonlijk. We weten wat er speelt in de markt, hebben kennis van zaken en we zorgen voor een marktconforme prijs voor kopers en verkopers. Daarnaast hebben we een breed en waardevol netwerk, dat we graag inzetten om u goed van dienst te kunnen zijn.

Verkoop

Op onze website vindt u altijd het actuele aanbod van bedrijfswagens. Vanuit heel Europa importeren wij bedrijfswagens van de beste kwaliteit. Ons doel is om voor elk budget kwalitatieve bedrijfswagens te bieden. Daarom hechten we waarde aan diversiteit van ons wagenpark. Zowel in Nederland als de rest van de wereld helpen wij jaarlijks een groot aantal bestaande en nieuwe klanten bij het uitbreiden of vernieuwen van hun wagenpark. U kunt bij ons terecht voor alle merken en typen bedrijfswagens en getrokken materieel zoals trailers, opleggers en aanhangers. Wilt u zonder grote investering uw wagenpark uitbreiden of vernieuwen? Bekijk onze leasemogelijkheden.

Inkoop

Top Trucks koopt gebruikte bedrijfswagens uit landen in heel Europa, maar ook voor de verkoop van uw Nederlandse bedrijfswagen bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bent u toe aan vernieuwing van uw wagenpark of heeft u een bedrijfswagen stilstaan? Dan vindt u bij Top Trucks een goede bestemming voor uw materieel, uiteraard voor een marktconforme prijs. Ondernemers uit Oost- en West-Europese landen, Zuid-Amerika en Afrika behoren tot onze vaste wereldwijde klantenkring. Wij investeren bij voorkeur in jong, gebruikt vervoersmaterieel.

Heeft u een bedrijfswagen die u ons wilt aanbieden? Gebruik dan onze handige tool Sell your truck.

Douanedocumenten, verscheping en transport

Bij zowel nationale als internationale verkoop van voertuigen komt een aardige papierwinkel kijken. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden omtrent douanedocumenten en tijdelijke kentekens.

Bent u niet in de gelegenheid om uw aangekochte voertuig te transporteren of te verschepen? Wij regelen dit van A tot Z voor u tegen een scherp tarief. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Foto impressie

Ga naar de foto impressie

Specialized in used trucks

Neem contact op

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen u graag verder!