DAF

Momenteel 4 op voorraad

Vanaf € 28.950,00
tot € 125.000,00

Bekijk onze overige tweedehands DAF voertuigen

DAF combi

Combi

Een combinatie is vaak een bakwagen met een aanhanger. Ook noemt men een trekker oplegger ook vaak een combinatie of combi. Bij een voorwagen met aanhanger is de volume combi een populaire vervoersoplossing voor volumineuze goederen die hoog zijn en er veel m3 / kuub getransporteerd kan worden. Hier is een lage laadvloer van toepassing en een onderbouw koppeling. Ook een gewone vangmuilkoppeling wordt gebruikt bij het inzetten van een combi.


DAF kraanwagens

Kraanwagens

Een kraanwagen of autokraan is een vrachtwagen waarop een kraan / telescopische mast is gemonteerd. Veelal is deze mast uitgerust met een kolom, een giek met een uitschuifdeel. Om de mogelijkheden te vergroten kan zelfs nog een (fly)jib gemonteerd worden. Kraanwagens worden vaak gebruikt voor laad- en loswerkzaamheden in de bouw. Bij TopTrucks vindt u een ruim assortiment vrachtwagens met kraan die te koop worden aangeboden.


DAF gebruikt en tweedehands

Specialized in used trucks

Neem contact op

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen u graag verder!