Combi


Een combinatie is vaak een bakwagen met een aanhanger. Ook noemt men een trekker oplegger ook vaak een combinatie of combi. Bij een voorwagen met aanhanger is de volume combi een populaire vervoersoplossing voor volumineuze goederen die hoog zijn en er veel m3 / kuub getransporteerd kan worden. Hier is een lage laadvloer van toepassing en een onderbouw koppeling. Ook een gewone vangmuilkoppeling wordt gebruikt bij het inzetten van een combi.

1 resultaat

Tweedehands combi kopen

TopTrucks biedt een ruim assortiment tweedehands combi te koop aan. Alle trucks in ons assortiment zijn uitgebreid beschreven en gespecificeerd, waardoor u snel en specifiek de vrachtwagen vindt waar u naar op zoek bent. Dus wilt u gebruikte combi kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Combi kopen of verkopen?

Tweedehands combi kopen of verkopen doet u eenvoudig en snel via TopTrucks. In ons assortiment vindt u grote merken als: Mercedes-Benz.

Wij verkopen onze (2ehands) trucks over de hele wereld. De inkoop vindt vooral binnen Europa plaats.

TopTrucks

Als verkoper van tweedehands vrachtwagens bestaat ons assortiment onder andere uit: Brandweerwagens, Bakwagens, Kraanwagens en Terreinwagens. Wij verkopen onze (2ehands) trucks over de hele wereld. De inkoop vindt vooral binnen Europa plaats.

Dus bent u op zoek naar betrouwbare gebruikte combi voor professioneel of particulier gebruik? Bij TopTrucks wordt een uitgebreid assortiment combi te koop aangeboden.